1. Home

Boek een veerboot

De veerbootgids voor uw vakantie. Op onze site vindt u informatie over meer dan 3000 veerbootroutes en meer dan 800 veerboothavens. Voor de overgrote meerderheid van de routes kunt u ook online tickets boeken en prijzen vergelijken.

Veerboot zoeken

Voer land, haven of eiland in en klik op "Zoeken". U krijgt dan alle geschikte routes en een routekaart te zien.

Topbestemmingen

Een lijst van alle bestemmingen voor veerboten vind je hier: Landen & regio's.

Populaire rederijen

Een lijst met alle rederijen vindt u hier: Scheepvaartmaatschappijen.

Nieuws

Fjord Line staakt veerdienst naar Zweden

De rederij Fjord Line heeft aangekondigd te stoppen met de veerdiensten tussen Sandefjord in Noorwegen en Strömstad in Zweden. De verhuizing is het gevolg van strategische overwegingen, aangezien de route niet past in de visie en langetermijnstrategie van het bedrijf.

Holland Norway Lines failliet

De Nederlandse rederij Holland Norway Lines (HNL) heeft op 30 augustus 2023 surseance van betaling aangevraagd bij de bevoegde rechtbank in Groningen. Operaties op de route Emden - Kristiansand zijn opgeschort. Het is onduidelijk of en wanneer de activiteiten zullen worden hervat.

P&O Ferries staakt veerdienst van Liverpool naar Dublin

Veerboot- en logistiekbedrijf P&O Ferries heeft aangekondigd dat het zijn Liverpool-Dublin veerdienst later dit jaar zal sluiten. De beslissing volgt op maanden van speculatie en mislukte onderhandelingen om de huur van de Gladstone Dock Terminal in Liverpool te verlengen.

Viking Line en Gotlandsbolaget bundelen krachten voor cruises op de Oostzee

Viking Line en Gotlandsbolaget gaan een partnerschap aan en zullen gezamenlijke cruises aanbieden met de M/S Birka Stockholm. De twee gerenommeerde Scandinavische rederijen plannen een cruisedienst van Stockholm naar Mariehamn en Visby, die in het voorjaar van 2024 van start moet gaan.