Veerbot Stockholm - Turku

Kaartjes, dienstregeling en route

De veerboot van Stockholm naar Turku verbindt Zweden met Finland. De route door de Baltische Zee wordt meerdere keren per dag aangeboden door de rederijen Tallink & Silja Line en Viking Line. De reis duurt ongeveer 10 uur en 35 minuten.

Boek je ticket

7 Afvaarten / Week
11 h 5 min
14 Afvaarten / Week
10 h 35 min

routekaart

De veerboothaven van Turku ligt 262 km ten noordoosten van Stockholm. Dit komt overeen met een afstand van 141 zeemijl.

Routekaart voor de reis Stockholm - Turku.

Routegegevens

Veerdienst: Stockholm - Turku
Startpoort: SE flag Stockholm
Poort van bestemming: FI flag Turku
Vertrekken: 21 per week
Scheepvaartmaatschappijen: Tallink & Silja Line
Viking Line

Turku

Turku is de oudste stad van Finland en ligt aan de zuidwestkust van het land. De stad werd gesticht in de 13e eeuw en de middeleeuwse invloed is vandaag de dag nog steeds zichtbaar: het Kasteel van Turku, het grootste middeleeuwse gebouw in Finland, ligt in het centrum van de stad. Hier kunnen bezoekers in de voetsporen van de middeleeuwen treden en oude voorwerpen bewonderen in het geïntegreerde historische museum. Turku is een rustige stad waar de klokken iets langzamer lopen. Gezellige cafés en restaurants in het centrum nodigen je uit om te blijven hangen en een wandeling langs de rivier de Aurajoki is de perfecte activiteit om de sfeer van de Scandinavische stad op te snuiven.

Stockholm

Ontdek samen met ons Stockholm, de hoofdstad van Zweden. De stad is gebouwd op 14 eilanden en wordt ook wel de "stad tussen de bruggen" of het "Venetië van het noorden" genoemd.