1. Home
  2.  › 
  3. Italië
  4.  › 
  5. Turijn

Turijn

Private Touren und Stadtführungen in Turin auf deutsch
Du suchst nach einer Stadtführung in Turin? Auf dieser Seite findest Du eine Übersicht ganz verschiedener Touren für deinen Aufenthalt in Turin.

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

Turijn: begeleide rondleiding door het Egyptisch museum
961
Volg een rondleiding door het Egyptisch Museum in Turijn. Ontdek tijdens je tour onbekende intriges, geheimen en de geschiedenis van de Egyptische cultuur.
Duur: 2 uren
Talen:           
115 €
Turijn: toegangsbewijs Koninklijk Paleis en rondleiding
306
Ontdek de wonderen van het Koninklijk Paleis van Turijn tijdens deze rondleiding van twee uur. Bewonder de indrukwekkende architectuur en kunstwerken van het paleis en leer over de rijke geschiedenis en voormalige bewoners van je deskundige gids.
Duur: 2 uren
Talen:           
115 €
Turijn: Magie Turijn® Tour - Zwarte Magie en Zwarte Kunsten
1119
Dompel jezelf onder in de magische en mysterieuze kant van Turijn met deze originele rondleiding. Leer meer over het raadselachtige verleden van de stad met een deskundige gids.
Duur: 2 uren
Talen:            + 1
140 €
Turijn: Underground Turin® Tour – Ontdek oude tunnels
422
Verken Turijn vanuit een uniek perspectief en reis door het rijke verleden van Turijn. Ontdek de 18e-eeuwse ondergrondse tunnels van de stad, oude koninklijke ijsopslagplaatsen en de mysterieuze schuilkelders uit de Tweede Wereldoorlog.
Duur: 3 uren
Talen:            + 1
240 €
Turijn: National Museum of Cinema & Mole Antonelliana Tour
90
Volg een rondleiding om het National Museum of Cinema te ontdekken, gevolgd door de panoramische lift naar de top van Mole Antonelliana, met een panoramisch uitzicht over de stad.
Duur: 2 uren
Talen:           
115 €
Turijn: historische wandeltocht bij nacht
31
Verken 's nachts het historische centrum van Turijn tijdens een privétour of een kleine groepsreis. Bewonder de belangrijkste monumenten en meesterwerken in het hart van de stad, evenals enkele verborgen juweeltjes.
Duur: 2 uren
Talen:           
90 €
Torino: Fiat Lingotto District Tour met museumtoegang en wijn
6
Verken het iconische Lingotto-district tijdens deze rondleiding. Ontdek het Automuseum, bekijk de Scrigno in de Pinacoteca Agnelli en drink een glas wijn met een adembenemend uitzicht vanaf het dak van Lingotto.
Duur: 4 uren
Talen:            + 2
170 €
Turijn: privétour op het pad van de heilige lijkwade
9
Doe mee aan een begeleide wandeling van 3 uur om het mysterie achter de Heilige Lijkwade te ontdekken, een van de beroemdste en meest controversiële religieuze relikwieën in Italië.
Duur: 3 uren
Talen:            + 3
218 €
Turijn: begeleide ervaring met koninklijk paleis en stadstour
26
Ontdek alles wat de prachtige stad Turijn te bieden heeft terwijl je door de straten loopt, bewonder de hotspots van de stad en staar naar belangrijke meesterwerken die bewaard zijn gebleven in het paleis tijdens deze fantastische begeleide excursie.
Duur: 3 uren
Talen:           
130 €
Turijn: bioscoopmuseum en rondleiding door de Mole Antonelliana-lift
15
Verken Turijn en bewonder de Alpen vanaf het hoogste punt van de stad bij La Mole Antonelliana. Bezoek dit monument en het National Cinema Museum tijdens een rondleiding met skip-the-line tickets.
Duur: 2 uren
Talen:           
99 €
Turijn: Egyptisch museum Skip-the-Line privérondleiding
85
Reis terug in de tijd tijdens een privérondleiding door het Egyptisch Museum in Turijn. Kies een datum en tijd die bij u passen en sla de lange toegangslijnen over. Reis door meer dan 5000 jaar geschiedenis en bekijk voorwerpen uit de farao's en het dagelijks leven.
Duur: 2 uren
Talen:           
165 €
Turijn: Hoogtepunten van de stad rondleiding met gids
1
Ontdek de stad Turijn tijdens een rondleiding met gids. Bekijk het Koninklijk Paleis, de Mole Antonelliana en de Romeinse Quadrilatero. Bezoek de Porta Palazzo Markt en leer meer over de geschiedenis van de stad.
Duur: 3 uren
Talen:           
200 €

Bike Tours

Turijn: begeleide fietstocht met hoogtepunten van de stad
126
Verken Turijn op de fiets en leer over het glorieuze verleden van een gids. Rijd langs de koninklijke residenties van de stad, Valentino Park, Giardino Roccioso, Palazzo Carignano en meer.
Duur: 3 uren
Talen:           
30 €
Turijn: Hoogtepunten van de stad per E-bike
146
Geniet van een begeleide e-bike tour met een lokale gids om de top bezienswaardigheden van Turijn te ontdekken. Verdiep je in de geschiedenis en cultuur van Turijn, bekijk een prachtig uitzicht over de stad en fiets door het historische centrum.
Duur: 3 uren
Talen:   
39 €
Turijn: e-bike-sightseeingtour. Centrum en uitzicht van bovenaf
13
Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van Turijn tijdens een rondleiding met een e-bike. Rijd langs de geschiedenis en de unieke schoonheid van de eerste Italiaanse hoofdstad. Geniet van het stadscentrum, de parken en het uitzicht vanaf de heuvel.
Duur: 3 uren
Talen:     
40 €
Turijn: begeleide fietstocht langs hoogtepunten en verborgen juweeltjes
97
Bekijk de bezienswaardigheden van Turijn tijdens een begeleide fietstocht van een halve dag en ontdek de geheimen van de stad die bekend staat als het Parijs van Italië. Terwijl je verkent, leer je over de stad van de Italiaanse koninklijke familie die verbonden is met oude en magische legendes.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
39 €
Turijn: historische en culturele fietstour!
2
Ontdek de historische en culturele wortels van Turijn, van de oude Romeinen tot het Huis van Savoye, en deel onderweg verhalen en anegdote, op twee wielen!
Duur: 3 uren
Talen:       
92 €