1. Home
  2.  › 
  3. Italië
  4.  › 
  5. Rome

Rome

Private Touren und Stadtführungen in Rom auf deutsch
Op deze pagina vind je de beste tours en stadstours in Rome.

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

Rome: Voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Tour
45106
Geniet van exclusieve toegang met voorrang tot het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel tijdens een rondleiding met gids. Treed in de voetsporen van gladiatoren en keizers en reis terug naar het oude Rome.
Duur: 2.5 uren
Talen:           
73.32 €
Rome: Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en Basiliek Tour
57113
Ga mee met een rondleiding door het Vaticaan met versnelde toegang. Verken de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek.
Duur: 2.5 uren
Talen:       
1800 €
Rome: Rondleiding door Colosseum, Forum Romanum & Palatijnse Heuvel
19491
Dompel jezelf onder in het verleden tijdens deze rondleiding met een professionele lokale expert. Duik in de oude Romeinse geschiedenis en bezoek hét symbool van Rome: het glorieuze Colosseum.
Duur: 2.5 uren
Talen:           
50.15 €
Rome: Rondleiding door het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum
16061
Bezoek het Colosseum, het grootste amfitheater in de Romeinse wereld, de Palatijnse Heuvel, het oudste gebied van de stad, en het Forum Romanum, het kloppende hart van het oude Rome, met een deskundige gids.
Duur: 2.5 uren
Talen:            + 1
59.34 €
Rome: Colosseum Arenavloer en rondleiding door het Oude Rome
7396
Krijg toegang tot een afgeschermd gedeelte van het Colosseum en zie een gedeeltelijk gereconstrueerde arenavloer. Ga het amfitheater binnen via de Gladiatorenpoort.
Duur: 2.5 uren
Talen:         
119.9 €
Rome: Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en Sint-Pieters Tour
5886
Verken de Vaticaanse Musea met voorrangstickets en bekijk de Sint-Pietersbasiliek tijdens een begeleide wandeling door Rome. Betreed de Sixtijnse Kapel en bewonder het door Michelangelo geschilderde plafond.
Duur: 2.5 uren
Talen:           
138.55 €
Rome: Sint-Pietersbasiliek & Pauselijke graftombes Tour met Koepelbeklimming
1790
Ervaar de wonderen van het Sint-Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek met een rondleiding. Beklim de Koepel voor een panoramisch uitzicht over de hele stad Rome en verken daarna de historische grotten onder de grond.
Duur: 105 minuten
Talen:           
42.52 €
Rome: Sint-Pietersbasiliek en pauselijke grotten rondleiding
522
Verken de Sint-Pietersbasiliek in Rome tijdens een rondleiding met een lokale gids en bezoek de pauselijke grotten, waar eeuwenlange begrafenissen te zien zijn. Ontdek een plek waar religie, kunst, geschiedenis en schoonheid samenkomen.
Duur: 1 uur
Talen:         
32 €
Rome: Colosseum Zonsondergang Tour met Entree
244
Ontdek het beroemdste monument van Rome, het Colosseum, tijdens een rondleiding van een uur. Sla de lange rijen voorrangstickets over en ga na de veiligheidscontrole meteen naar binnen.
Duur: 1 uur
Talen:            + 4
189 €
Rome: Sixtijnse Kapel, Rondleiding Vaticaanse Musea & Toegang Basiliek
4454
Sla de wachtrijen voor kaartjes over tijdens deze rondleiding door het Vaticaan en de Sixtijnse Kapel. Ontdek de hoogtepunten van de pauselijke collectie en Michelangelo's fresco's met een erkende Vaticaanse gids.
Duur: 2 uren
Talen:         
89 €
Rome: Voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Tour
10898
Treed in de voetsporen van de gladiatoren tijdens deze unieke rondleiding door het Colosseum en de arenavloer. Verken samen met een gids het Forum Romanum en de Palatijn.
Duur: 3 uren
Talen:           
84.9 €

Segway Tours

Rome: begeleide Segwaytour
382
Bekijk de hoogtepunten van Rome op de eerste en originele Segwaytour van de stad tijdens een privétour of een gedeelde tour. Ontdek wat de Eeuwige Stad te bieden heeft en zie het gereconstrueerd door middel van virtual reality.
Duur: 2.5 uren
Talen:   
75 €
Rome: Romeinse vakantie van 3 uur per Segway
56
Beleef de Eeuwige Stad door de route van de beroemde film Roman Holiday te volgen en bekijk de beste monumenten en pleinen van Rome per segway.
Duur: 3 uren
Talen:   
75 €
Rome: avondrondleiding met Segway
109
Zie Rome verlicht tijdens een nachtelijke Segway-tour. Bewonder de ruïnes van het rijk vanaf Capitoline Hill, ervaar de avonddrukte op Piazza Navona en gooi een muntje in de Trevifontein.
Duur: 2.5 uren
Talen:   
75 €
Rome: Stadsrondleiding door het centrum met de Quality E-Bike
1466
Ga mee op een 4 uur durende stadstour door Rome op een e-bike, en zie nog meer van de stad. Bekijk met een deskundige gids de belangrijkste hoogtepunten en verborgen plekken van Rome tijdens een veilige fietstocht.
Duur: 4 uren
Talen:             
75 €
Rome: E-bike avondtour van hoge kwaliteit met optioneel diner
204
Ontdek de magie van Rome terwijl het transformeert van een gouden uur mijmering naar een koele avondbetovering. Volg deze e-bike stadstour en bekijk de Trevifontein, het Colosseum, Piazza Navona en nog veel meer.
Duur: 2.5 uren
Talen:             
65 €
Rome: E-fietstocht van een halve dag over de oude Appian Way & Aquaducten
54
Verken Rome tijdens een rondleiding met een mountainbike met elektrische ondersteuning. Rijd door het rijke platteland van Rome en ervaar de oude Via Appia en de monumentale Romeinse aquaducten.
Duur: 4 uren
Talen:             
75 €
Rome: historische tour met Segway
15
Bekijk de bezienswaardigheden van het keizerlijke Rome tijdens een 3,5 uur durende Segway-tour en glijd door de straten waar ooit de Caesars liepen. Reis met een futuristisch, milieuvriendelijk vervoermiddel en bewonder de oude Romeinse bezienswaardigheden.
Duur: 3 uren
Talen:   
85 €
Segwaytour door Rome bij nacht
6
Verken de oude straten van Rome op een modern vervoermiddel. Tijdens deze segwaytour ontdek je het Romeinse nachtleven op zijn best, terwijl je geniet van de diensten van een vriendelijke, deskundige gids.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
85 €
Ontdek Rome Tour per Segway
17
Ontdek de belangrijkste monumenten van Rome en alle geheime hoekjes en mysteries. Van de schaduw van de Flaminio-obelisk tot het Pantheon, de Engelenburcht en het Vaticaan, een bezoek aan de belangrijkste pleinen van het historische stadscentrum van Rome!
Duur: 2.5 uren
Talen:   
65 €
Rome: rondleiding door de barokke stad met Segway
21
Ontdek samen met ons de barokke pracht van Rome tijdens een segwaytour met gids vanaf Piazza Santi apostoli, langs het Pantheon en de Trevifontein, en andere prachtige pleinen en monumenten...
Duur: 2 uren
Talen:   
55 €
Rome: Keizerlijke rondleiding per Segway
8
Verken het kloppende hart van het oude Rome tijdens een segwaytour door de stad. Bezoek het Piazza del Colosseo, de Trevifontein en de mond van de waarheid. Zweef naar de markt van Trajanus en bezoek het keizerlijke Rome.
Duur: 2 uren
Talen:   
55 €
Panoramische Segwaytour van 2 uur door Rome
132
Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome per Segway tijdens deze panoramische tour. Bezoek de Aventine-heuvel en zweef naar de bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad: Colosseum, Circus Maximus en Forum Romanum, Capitolijnse heuvel.
Duur: 2 uren
Talen:   
109 €

Bike Tours

Rome: Fietstour met gids
515
Stap op een cruiser voor een fietstocht door Rome en ontdek de tijdloze schoonheid van de Italiaanse hoofdstad, vol cultuur en geschiedenis. Bekijk de beroemde bezienswaardigheden en locaties, waaronder Vaticaanstad.
Duur: 3 uren
Talen:   
150 €
Rome: Appian Way E-Bike Tour Catacomben, Aquaducten & Picknick
560
Rijd op een geveerde e-bike over de schilderachtige Appian Way tijdens een rondleiding. Bezoek de Catacomben en het Park van de Aquaducten en stop onderweg voor een Italiaanse picknick voor fijnproevers in het park.
Duur: 4.5 uren
Talen:           
69 €
Rome: Appian Way eBike Tour Aquaducten, Catacomben & Lunchpakket
313
Discover the beauty of the Appia Antica and Roman Aqueducts on a guided e-bike tour. Enjoy an optional tour of the Catacombs of San Callisto and a lunch box or aperitif.
Duur: 4 uren
Talen:     
65 €
Rome: Appian Way E-bike Tour met Catacomben, Aquaducten & eten
732
Ontdek de tijdloze allure van Rome door het rustieke platteland tijdens een exclusieve fietstocht over de Appiaanselaan. Verken iconische monumenten en geniet van een aperitivo of lokale producten voor de lunch.
Duur: 5 uren
Talen:         
69 €
Rome: Appian Way & Catacomb Zonsondergang E-bike Tour met Aperitief
538
Rijd op een e-bike door het platteland van Rome, verken de Catacomben en het Park van de Aquaducten, en stop voor een heerlijk aperitief. Sta versteld hoe snel je velden, bossen en frisse lucht bereikt.
Duur: 4 uren
Talen:         
69 €
Rome: E-bike rondleiding over de Appian Way & verborgen Romeinse juweeltjes
43
Ontdek de verborgen schatten van Rome tijdens een e-bike tour. Ontdek de geschiedenis terwijl je over de Via Appia glijdt en met een gids monumenten en onbekende juweeltjes van de Eeuwige Stad verkent.
Duur: 3 uren
Talen:   
44.25 €
Rome: avondtour op E-bike met wijn en hapjes
949
Ontdek de betoverende schoonheid van Rome op dit begeleide e-bike avontuur. Leer meer over de stad, verken gebieden zoals het Vaticaan en stop onderweg om te genieten van lokale kaas, gerookt vlees en wijn.
Duur: 4 uren
Talen:         
64 €
Rome: Avondtour per E-bike met pizza-optie
360
Maak een gemakkelijke en ontspannen avondrit door Rome op een elektrische fiets. Kom samen met de gids langs de belangrijkste monumenten van de stad en aanschouw de zonsondergang.
Duur: 3 uren
Talen:     
60 €
Rome: Stadsrondleiding door het centrum met de Quality E-Bike
1466
Ga mee op een 4 uur durende stadstour door Rome op een e-bike, en zie nog meer van de stad. Bekijk met een deskundige gids de belangrijkste hoogtepunten en verborgen plekken van Rome tijdens een veilige fietstocht.
Duur: 4 uren
Talen:             
75 €
Rome: Hidden Rome E-Bike Experience met Street Food
97
Maximaliseer je tijd in Rome en ontdek een andere kant van de stad met deze fantastische e-bike ervaring. Verlaat de gebaande paden en bekijk het authentieke Rome en proef de traditionele Romeinse keuken.
Duur: 4 uren
Talen:         
64 €
Rome: Appian Way Ondergrondse en Catacomben E-Bike Tour
98
Verken het oude Rome tijdens een begeleid e-bike-touravontuur en de Catacomben van San Callisto. Rijd langs de Aureliaanse Muur, door het regionale park Appia Antica en ondergronds een steengroeve in.
Duur: 4 uren
Talen:     
89 €
Rome: E-bike tour langs top bezienswaardigheden
147
Doe mee aan een veiligheidsgerichte e-biketour door Rome onder leiding van een gids. Verken de must-see hoogtepunten en best bewaarde geheimen van Rome, zoals het Pantheon, de Spaanse Trappen, Villa Borghese, Capitolijnse heuvel en nog veel meer.
Duur: 4 uren
Talen:             
76.5 €