Londen

Private Touren und Stadtführungen in London auf deutsch
Neem deel aan een stadsrondleiding of bustour door Londen en leer meer over de geschiedenis, cultuur, gastronomie en architectuur van de Britse hoofdstad. Londen is beroemd om zijn pubs, die je ook tijdens een rondleiding kunt leren kennen. De culinaire boottochten op de Theems zijn iets heel bijzonders.

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

Londen: Westminster Abbey, Big Ben & Buckingham Palace Tour
954
Ga mee met een rondleiding met gids en ontdek het beste van Londen, van de Big Ben tot Buckingham Palace. Ga vervolgens naar binnen in de beroemde Westminster Abbey met voorrangstickets en een gediplomeerde gids.
Duur: 4 uren
Talen:       
88.47 €
Londen: Jack the Ripper Wandeltour met gids
5103
Maak onder begeleiding van een gids, die 'Ripperoloog' is, een wandeltocht door het Victoriaanse Londen met als thema Jack the Ripper, en met je eigen verdachtenkaartjes.
Duur: 2 uren
Talen:           
11.89 €
Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids
18818
Ga mee op een interactieve Harry Potter-tour door het centrum van Londen met een gids. Je kunt kiezen uit een boottocht of een ritje met de Londense metro.
Duur: 135 minuten
Talen:            + 2
19.03 €
Londen: Natural History Museum In-App audiotour (zonder ticket)
103
Verken het Museum of Natural History in Londen met een audiogids op je telefoon. Ontdek de hoogtepunten van het museum en wees getuige van de wonderen van de evolutie.
Duur: 2 uren
Talen:                + 12
9.79 €
Londen: boottocht Theems, met optioneel ticket London Eye
2525
Een unieke boottocht die al meerdere prijzen heeft gewonnen, langs de bezienswaardigheden aan de rivier de Theems. Aan dek geven deskundige gidsen live commentaar waardoor de stad tot leven komt.
Duur: 45 minuten
Talen:              + 4
23.19 €
Londen: Westminster Abbey Skip-the-line Toegang & Rondleiding
103
Ontdek de geheimen van Westminster Abbey - de koninklijke kerk en kroningsplaats - tijdens een privé- of groepsrondleiding met skip-the-line-tickets en een gediplomeerde gids. Bekijk de Big Ben, Westminster Palace en meer.
Duur: 2 uren
Talen:            + 2
94.65 €
Londen: panoramische bustour met open dak
165
Leun achterover en ontspan terwijl u zich vergaapt aan de favoriete bezienswaardigheden van Londen. Geniet van een ritje in een bus met open dak die je verbindt met de stad. Zweef langs de Houses of Parliament, Buckingham Palace en Piccadilly Circus tijdens deze volledig begeleide tour door het centrum van Londen.
Duur: 2 uren
Talen:            + 6
41.62 €
Londen: Notting Hill wandeltour met een APP
23
Loop door de mooie straten van Notting Hill. Bekijk de grote bogen in Lansdowne en bezoek de filmberoemde St Luke's Mews. Eindig bij Westbourne Park. Deze tour omvat plaatsen uit populaire films.
Duur: 2 uren
Talen:         
9.13 €
Londen: spookwandeling en boottocht over de Theems
972
Geniet en huiver tijdens een gecombineerde wandeling en boottocht door de donkerste geschiedenis van Londen. Trek eropuit in koninklijke parken, ontdek spookhuizen en maak een boottocht over de rivier de Theems.
Duur: 2 uren
Talen:     
29.73 €
Londen: zelfgeleide tour met bezienswaardigheden en attracties die u niet mag missen
5
Verken Londen op een leuke nieuwe manier met deze interactieve smartphone-app. Gebruik de app als gids en verken de stad om bezienswaardigheden te ontdekken terwijl je puzzels oplost in dit interactieve wandeltochtspel.
Duur: 2 uren
5.17 €
Londen: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en rondleiding
58
Bekijk 10 attracties in Londen terwijl je raadsels oplost en aanwijzingen volgt tijdens deze speurtocht. Gebruik kaarten via de mobiele app om door de stad te navigeren.
Duur: 2.5 uren
Talen:             
4.8 €
Skip-the-Line rondleiding in Londen Westminster Abbey in het Duits
5
Ga mee met de enige Duitstalige rondleiding door Westminster Abbey met een gids met licentie en voorrangstickets. Ontdek de koninklijke geschiedenis van de abdij en bekijk de Big Ben, Parliament Houses en nog veel meer.
Duur: 4 uren
Talen:   
88.03 €

Bike Tours

Londen: Classic Gold-fietstocht van 3,5 uur
1123
Fiets een ochtend door het centrum van Londen en bewonder de legendarische bezienswaardigheden vanuit het zadel van een comfortabele fiets. Ervaren gidsen nemen je mee over fietspaden, zijwegen en steegjes en tonen je het hart van Londen.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
53.45 €
Londen: fietstocht van een halve dag
292
Tijdens deze fietstocht van een halve dag zul je Londen in al haar glorie zien. Bezoek, behalve de hoogtepunten van de stad zoals de Big Ben, London Eye, Westminster Abbey en Buckingham Palace, ook veel van de verborgen, minder bezochte plekken.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
41.62 €
Londen: Verborgen Londen fietstocht
409
Ontdek de excentrieke personages en verborgen monumenten van Londen op deze fietstocht door de City en de East End. Van de middeleeuwen tot de glorie van de film, de vreemde en prachtige verhalen over het leven in Londen zullen je versteld doen staan.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
41.62 €
Londen E-bike tour & Borough markt
19
Rijd langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen tijdens een rondleiding op een ebike. Bekijk enkele van de meest iconische monumenten van de stad, zoals Westminster Bridge, Trafalgar Square en Buckingham Palace.
Duur: 2.5 uren
Talen:     
70.16 €
Londen: begeleide fietstocht door het centrum van Londen
97
Geniet van een middag fietsen door het centrum van Londen en bekijk de bezienswaardigheden van West End vanaf het zadel van een fiets. Volg een gids door Archbishop's Park, Royal Park, Horse Guards Parade en Carnaby Street.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
34.75 €
Londen: Landmarks en juweeltjes fietstour
266
Ontdek de verborgen juweeltjes van Westminster en de hoogtepunten van Royal London op de fiets, de perfecte manier om je Londense avontuur te beginnen. Neem een pauze in een gezellige pub en probeer street art.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
65.4 €
Privé fietstocht door Londen
58
Geniet van deze kindvriendelijke privéfietstocht van 3,5 uur door Londen met een ervaren Engelse gids.
Duur: 3 uren
Talen:              + 1
291.34 €
Londen: Parks and Palaces Morning Bike Tour met gids
222
Vertrek op een rondleiding op de fiets door Londen en bekijk 's ochtends de koninklijke parken van de hoofdstad. Spring op een fiets en glijd langs bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Buckingham Palace en Trafalgar Square.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
38.65 €
Londen: fietstocht door straatkunst
29
Ontdek de originele straatkunst van Londen tijdens een fietstocht van 2 uur om enkele van 's werelds beste straatkunst rond Brick Lane, Shoreditch, Hoxton en Hackney te zien, evenals enkele exclusieve verborgen stukken.
Duur: 2 uren
Talen:   
35.67 €
Londen: 3 uur durende fietstocht bij zonsondergang
64
Ervaar een avondfietstocht door Londen en zie de bezienswaardigheden van de stad vanaf het zadel van een comfortabele fiets. Ervaren gidsen begeleiden je door de straten van de stad om bezienswaardigheden zoals Tower Bridge en Soho te zien.
Duur: 3 uren
Talen:   
47.51 €
Londen: Royal Parks and Palaces Middag Fietstour
72
Bekijk een aantal van de beroemdste plekken en iconische gebouwen ter wereld tijdens een fietstocht door Londen.
Duur: 3.5 uren
Talen:   
38.65 €
Fietstocht van een halve dag door Koninklijk Londen
125
Verken Londen in een ontspannen tempo, op een comfortabele cruisefiets met een informatieve gids! Je hoort verhalen over koningen en koninginnen en ziet Buckingham Palace, de Big Ben en Westminster Abbey!
Duur: 4 uren
Talen:   
49.94 €