New York

Private Touren und Stadtführungen in New York auf deutsch
Du suchst nach einer Stadtführung in New York? Auf dieser Seite findest Du eine Übersicht ganz verschiedener Touren für deinen Aufenthalt in New York.

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

Geheime bars en Speakeasy NY ervaring
19
Ontdek de meest verborgen en geheimzinnige bars en Speakeasies van New York, terwijl je geniet van de meest luxueuze cocktails en wij leggen je alles uit wat er te weten valt over de drooglegging in de VS.
Duur: 3 uren
Talen:           
27.3 €
New York: begeleide wandeling naar verborgen speakeasy's
3
Ontdek de meest verborgen en geheimzinnige bars en speakeasies van New York tijdens deze begeleide wandeling. Koop heerlijke cocktails om van te genieten terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van de drooglegging in de VS.
Duur: 3 uren
Talen:           
30.42 €
New-York - Empire State Building : De digitale audiogids
2
Ontdek het fascinerende verhaal van het Empire State Building verteld door een boeiende historicus uit New York. Dompel jezelf onder in de geschiedenis van de meest iconische wolkenkrabber ter wereld. Voor nieuwsgierige reizigers.
Duur: 30 minuten
Talen:          + 1
2.99 €
Privéwandeling door Wall Street en Financial District
3
Ontdek de geheimen van Wall Street, het hart van echte investeringen in het financiële district van New York. Bekijk de Charging Bull, Federal Reserve Bank, Stock Exchange, Trump Building, House of Morgan en meer.
Duur: 2 uren
Talen:           
177.03 €
Joodse geschiedenis van NYC Privétour met transfers
1
Duik in de Amerikaans-Joodse geschiedenis en erfgoed tijdens een rondleiding door de Joodse wijk in de Lower East Side van Manhattan. Bekijk historische synagogen en hoor het verhaal van Joodse immigranten.
Duur: 2 uren
Talen:           
177.03 €
Vrijheidsbeeld en Ellis Island per veerboot met privégids
1
Maak kennis met het meest iconische symbool van New York City, het majestueuze Vrijheidsbeeld, van dichtbij! Maak een veerbootcruise naar Liberty Island met een privégids.
Duur: 3 uren
Talen:           
253.02 €
Skip-the-line Metropolitan Museum of Art-tour met transfers
1
Sla de wachtrijen bij The Met over met een gelicentieerde gids en verken 5000 jaar menselijke geschiedenis en diverse kunsttradities van over de hele wereld, waaronder het oude Egypte, Griekenland, Rome, Azië en het Midden-Oosten.
Duur: 2 uren
Talen:           
494.66 €
Skip-the-line One World Observatory-tour met transfers
1
Versla de drukte en geniet van het uitzicht vanaf One World Observatory in het hoogste gebouw in de VS met skip-the-line tickets en een gelicentieerde gids. Bekijk het Empire State, het Vrijheidsbeeld en meer.
Duur: 2 uren
Talen:           
271.37 €
NYC privé wandeltour met professionele gids
4
Ervaar de magie van NYC tijdens onze privétour, afgestemd op jouw interesses voor onvergetelijke herinneringen aan iconische bezienswaardigheden.
Duur: 3 uren
Talen:            + 1
195 €
Privéwandeling door Grand Central Terminal met vervoer
1
Ontdek de geheimen van Grand Central Terminal, 's werelds beroemdste openbaar vervoersstation. Zie St. Patrick's Cathedral, Rockefeller Center, Chrysler Building.
Duur: 2 uren
Talen:           
418.03 €
9/11 World Trade Center-wandeltocht met museumkaartjes
1
Ervaar het donkerste moment in de geschiedenis van New York tijdens een rondleiding door Ground Zero, de locatie van de terroristische aanslagen van 11 september. Bezoek de gedenktekens en de St. Paul's Chapel.
Duur: 2 uren
Talen:           
177.03 €
Ground Zero-tour met Skip-the-line Nationaal 9/11 Museum
1
Beleef uw herinneringen aan 11 september 2001 opnieuw tijdens een bezoek aan het Nationaal 11 September Museum met skip-the-line tickets. Leer meer over 9/11 en het WTC tijdens een begeleide wandeling door Ground Zero.
Duur: 3.5 uren
Talen:           
251.73 €

Bike Tours

Vanuit Manhattan: 2 uur fietstocht Brooklyn Bridge
86
Deze spannende fietstocht neemt je mee naar de Brooklyn Bridge, waar de skyline van de stad zich voor je opent om het Vrijheidsbeeld, de Staten en Ellis-eilanden en vele andere beroemde bezienswaardigheden te onthullen.
Duur: 2 uren
Talen:     
54.95 €
Vanuit Manhattan: 2 uur durende fietstocht over de Brooklyn Bridge
172
Verken de boeiende wijken Brooklyn en Manhattan op deze fietstocht van 19,3 kilometer. Steek de iconische Brooklyn Bridge over voor een geweldig uitzicht op New York en trap langs de meest herkenbare en beroemde bezienswaardigheden.
Duur: 2 uren
Talen:     
54.95 €
Brooklyn: sightseeing-fietstocht met lokale gids
53
Bezoek meer dan 20 buurten tijdens deze fietstocht door Brooklyn, de meest uitgebreide tocht die er is. Kom meer te weten over de geschiedenis van gebieden als het ooit welvarende havengebied Red Hook en het Brooklyn Heights Historic District.
Duur: 4.5 uren
Talen:   
89.94 €
New York: City Highlights Tour met gids op de fiets of eBike
129
Er zijn meer bezienswaardigheden per mijl in New York City dan waar ook ter wereld, en u kunt er veel bewonderen tijdens deze fietstocht. Fiets door de stad met een professionele lokale gids.
Duur: 3 uren
Talen:       
74.94 €
New York City: een dag in Manhattan fietstocht
17
Bekijk de bezienswaardigheden van New York City op de fiets tijdens een epische ochtend- of middagtour van een halve dag. Bewonder iconische monumenten zoals de Brooklyn Bridge en fiets over de fietspaden van Central Park.
Duur: 5 uren
Talen:   
126.65 €
Downtown Fietstour met Stylish Dutch Bikes!
9
Verken de levendige authenticiteit van Brooklyn en geniet van de adembenemende skyline van Manhattan tijdens onze 2,5 uur durende Downtown Bike Tour. Doorkruis de iconische Brooklyn Bridge op een strakke Nederlandse fiets.
Duur: 2.5 uren
Talen:         
58.95 €
NYC: Radicale en vreemde geschiedenis fietstocht door Manhattan
13
Neem een kortstondige fietstocht onder leiding van een New Yorker die zijn huiswerk doet. Een kennismaking met de buurten van Manhattan door de lens van hun meest legendarische etablissementen.
Duur: 4 uren
Talen:     
81.68 €
Elektrische fietstocht: klassiek Manhattan en meer!
12
Geef je rit een boost met een eBike met trapondersteuning! Je professionele gids navigeert een route van Downtown naar Midtown en laat de meest iconische plekken in NYC zien!
Duur: 3 uren
Talen:   
94.92 €
Brooklyn: fietstocht van een halve dag
14
Bekijk meer dan 25 wijken in Brooklyn tijdens één epische fietstocht onder leiding van lokale enthousiaste fietsers met fietsen van topkwaliteit. . Stop voor ontbijt, lokale ambachtslieden, whisky- en chocoladeproeverijen en lunch langs de Brooklyn Waterfront.
Duur: 6 uren
Talen:   
117.47 €