1. Home
  2.  › 
  3. Duitsland

Hamburg

Private Touren und Stadtführungen in Hamburg auf deutsch
Ervaar de bezienswaardigheden van Hamburg tijdens een rondleiding door de oude binnenstad, een havenrondleiding of een spannende thematour door de Reeperbahn en St. Pauli. Wij tonen je de beste rondleidingen en attracties in Hamburg

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

Hamburg: Seks en misdaad in St. Pauli Tour voor 18+
12119
Verken de rosse buurt van Hamburg tijdens deze 2 uur durende seks- en misdaadtour in de wijk St. Pauli. Hoor anekdotes en details over de levens en liefdes in dit district en bezoek de boksclub in de kelder van bar Zur Ritze.
Duur: 2 uren
Talen:     
23 €
Hamburg: Rondleiding door de Reeperbahn & St. Pauli
2884
Ontdek het knotsgekke nachtleven en de beroemde rosse buurt van St. Pauli tijdens een wandeling met gids. Geniet van een begeleide wandeling/sightseeing show met lokale helden, tv-sterretjes en legendarische entertainers.
Duur: 100 minuten
Talen:   
23.8 €
Hamburg: Elbphilharmonie Plaza, hoogtepunten & omgeving
1521
Bezoek een van de nieuwste bezienswaardigheiden van Hamburg. Tijdens een rondleiding door dit vernuftige gebouw geniet je vanaf de Elbphilharmonie Plaza van een schitterend uitzicht op de haven.
Duur: 1 uur
Talen:   
23 €
Hamburg: Chocoversum Rondleiding met proeverijen
1530
Volg een rondleiding door het Chocoversum in Hamburg en ontdek hoe zoete chocolade wordt gemaakt. Proef de chocolade in verschillende stadia van de productie en word een chocolademaker terwijl je je eigen reep maakt.
Duur: 1.5 uren
Talen:     
25 €
Hamburg: In de voetsporen van "Olivia" Reeperbahn Tour
2279
Ervaar de levendige wijk St. Pauli en treed in de voetsporen van dragqueen Olivia tijdens deze 2 uur durende tour. Leer alles wat de 800 meter lange Reeperbahn te bieden heeft.
Duur: 2 uren
Talen:     
21 €
Hamburg: St. Pauli Hoogtepunten Rondleiding met bier voor 18+
2022
Ontdek de spannendste plekken op de Reeperbahn zoals het politiestation Davidwache, de bokshal Zur Ritze, de Große Freiheit en Herbertstraße. Ga langs boksschool "Ritze".
Duur: 2 uren
Talen:     
21.25 €
Hamburg: Reeperbahn Lust & Laster Tour alleen voor volwassenen
4892
Ervaar de Reeperbahn van dichtbij en ontdek wat de meest zondige mijl van Duitsland te bieden heeft. Ontdek alles wat dit gebied te bieden heeft, van een 4-sterrenhotel tot de hipste clubs aan de "Große Freiheit".
Duur: 2 uren
Talen:     
21 €
Hamburg: rondleiding Elbphilharmonie Plaza
4934
Ontdek de Elbphilharmonie Plaza in Hamburg (geen bezoek aan de concerthallen). De gids vertelt je alles over de geschiedenis van het gebouw, de bouwkosten en andere interessante wetenswaardigheden.
Duur: 1 uur
Talen:     
23 €
Hamburg: Reeperbahn-tour alleen voor volwassenen
963
Dompel jezelf onder in het nachtleven van Hamburg en verken de Reeperbahn tijdens een 2 uur durende tour door de rosse buurt. Bezoek de cultbar "Zur Ritze" en luister naar verhalen en legendes van de Reeperbahn onder het genot van een drankje in de bar.
Duur: 2 uren
Talen:     
19 €
Hamburg: Night Watchman's Tour van St. Pauli in het Duits
2997
St. Pauli's eigen nachtwaker leidt je rond in de grootste uitgaans- en rosse buurt van Europa, de beroemde Reeperbahn. Bereid je voor op zeemanscharme, veel humor en nordic humor.
Duur: 1.5 uren
Talen:   
20 €
Hamburg: De originele kroegentocht door de Repperbahn
65
Ga op kroegentocht op vrijdag- of zaterdagavond in Hamburg en ontdek 4 verschillende locaties in de Reeperbahn, de hipste feestwijk van Hamburg. Ontmoet nieuwe mensen, drink gratis shotjes en maak plezier.
Duur: 4 uren
Talen:     
20 €
Hamburg: rondleiding Speicherstadt en Hafencity
671
Voel de geest van de Hamburgse kooplieden in de Speicherstadt en ervaar moderne architectuur in HafenCity. Bekijk het prachtige miniatuurwonderland, de kerker, de Elbphilharmonie en cruiseschepen in de haven.
Duur: 1.5 uren
Talen:     
18 €

Segway Tours

Bike Tours

Hamburg: fietstour van 3,5 uur
1094
Tijdens deze 3,5 uur durende fietstocht zie je alle belangrijke bezienswaardigheden in Hamburg. Ervaar de charme van de Speicherstadt en HafenCity, bekijk de St. Michaeliskerk, verken de Reeperbahn en de Alstermeren.
Duur: 3 uren
Talen:     
36 €
Fietstocht Hamburg: centrum, Alster & alternatieve gebieden
174
geniet van een spannende, 4 uur durende fietstocht en verken de contrasten van Hamburg. Fiets door de wijk van de high society, alsook door de wijken waar je alternatieve levenswijzen en kunstenaarsgebieden vindt.
Duur: 3 uren
Talen:     
28 €
Hamburg: begeleide fietstocht
38
Ontdek Hamburg, The Gateway to the World, tijdens een begeleide fietstocht. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de metropool Elbe. Geniet op een ontspannen manier van de stad in een gematigd tempo.
Duur: 3 uren
Talen:     
36 €
Hamburg: fietstocht door de stad, met Elbphilharmonie
46
Fiets door Hamburg langs paden vol nieuwe en historische bezienswaardigheden. Rijd langs de Binnenalster door de stad, zie de moderne HafenCity en de historische Speicherstadt en bekijk de beroemde Elbphilharmonie.
Duur: 3 uren
Talen:     
28 €
Aussenalster: fietstour beroemdheden, waterfronten en natuur
29
Beleef een ontspannen fietstocht langs de "Außenalster", geniet van het geweldige uitzicht over de stad Hamburg en luister naar het commentaar van uw gids.
Duur: 3 uren
Talen:     
28 €
Hamburg: fietstocht door de Speicherstadt en de oude haven
48
Beleef een ongelooflijke fietstocht door de oude haven van Hamburg, de Hanzestad, en geniet van de maritieme flair van de stad. Bekijk het Chilehaus, rijd door de Speicherstadt in het oosten en ontdek het beroemde Hafen Museum.
Duur: 3 uren
Talen:     
28 €
Radtour om de Alster & door traumhafte Alsterviertel
30
Verken de wijken van Hamburg langs het Alstermeer op deze 3 uur durende fietstocht. Rijd over prachtige bruggen, door lommerrijke parken en langs indrukwekkende sneeuwwitte stadsvilla's.
Duur: 3 uren
Talen:   
36 €
Fahrradtour Hamburg Highlights zu den Top Sehenswürdigkeiten
69
Erlebe eine entspannte Highlights Radtour und entdecke viele Sehenswürdigkeiten aber auch die versteckten Geheimtipps. Bekijk Alster, Elbe, Hafen, Rathaus, Speicherstadt, Hafencity en Sankt Pauli.
Duur: 3 uren
Talen:   
36 €
Fietstocht door de Hamburgse wijk Viertel
1
Tijdens onze fietstocht nemen we je mee op een ontspannen tocht door de coolste hoekjes en trendy wijken van Hamburg, vol kleur, creativiteit en veel inspiratie voor je plannen.
Duur: 2 uren
Talen:   
33 €
Haven van Hamburg: rondleiding van 3,5 uur per fiets
9
Geniet van de bezienswaardigheden van de haven van Hamburg tijdens een begeleide fietstocht van 3,5 uur. Bezoek HafenCity, steek de rivier de Elbe over en bezoek de minder bekende wijk Veddel.
Duur: 3.5 uren
Talen:     
27 €